fbpx
logo

Mihai&Adelina

Mihai&Adelina

Time is in our favor. Let's live it beautifully to infinity.

Mihai si Adelina au ales sa-si faca cadou un frumos tablou canvas personalizat cu o fotografie draga lor si un mesaj personalizat ales de ei, iar mai jos ne-au povestit cum s-au cunoscut ei.
Cititi povestea lor...

Tablourile canvas personalizate pot fi oferite pentru zile de naștere, cadouri de nuntă, aniversări, cadouri pentru nași sau pur și simplu pentru a arăta cuiva apropiat că este iubit și apreciat.

beforeafter
beforeafter

Povestea noastra - poveste de dragoste adevarata

Ne cunosteam de putin timp si nici unul dintre noi nu credea ca totusi ar putea fi ceva intre noi. Eram buni prieteni, pana intr-o zi, cand el si-a luat inima in dinti si mi-a trimis cateva mesaje prin care imi cerea sa fiu prietena lui. La inceput nu l-am crezut, dar apoi mi-am dat seama ca vorbeste serios. Din Ianuarie 2020 suntem impreuna si ne iubim enorm. Nu suntem genul de oameni care sa arunce cu "te iubesc" in stanga si in dreapta, asa ca ne-am spus-o doar atunci cand am simtit-o. Ne iubim enorm de mult si ne incapatanam sa fim impreuna toata viata. Doar atat vroiam sa va spun, sa incercati sa va gasiti sufletul pereche, si sa va incapatanati sa il tineti cat mai aproape de voi. Dragostea este cel mai minunat sentiment din viata unui om, nu lasati clipele grele sa darame ceea ce aveti.
Luptati pentru ceea ce iubiti.

Mihai&Adelina